Η Εταιρία

Η STEFI Productions ιδρύθηκε από τον Vittorio Pietra και τον Βασίλη Κατσούφη το 1971.

Έκτοτε εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα με ενεργή παρουσία στην Ελληνική και διεθνή αγορά, με παραγωγές για κάθε τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής, όπως τηλεοπτικές διαφημιστικές παραγωγές, τηλεοπτικά προγράμματα, βίντεο κλιπς, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και ντοκιμαντέρ. Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, η Stefi εισήλθε στις αγορές των νέων μέσων, των εκδηλώσεων και του entertainment με παρουσία στο Event και Entertainment Marketing δημιουργώντας το brand STEFI Events.

Από τις αρχές του 2013 η STEFI συγχωνεύτηκε με την εταιρεία Lynx και ανέπτυξαν περαιτέρω την παρουσία τους στον χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής καθώς επίσης και στον χώρο των θεατρικών παραγωγών.

Μέχρι σήμερα η Stefi Productions έχει αναλάβει τις εξής θεατρικές παραγωγές:

  • «ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ» του Αλμπέρ Καμύ, σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη-Knutsen, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Διεθνές Φεστιβάλ “Κύπρια 2017” (2017)
  • «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΗ», σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (2017-2018)
  • «ΤΟ ΤΡΑΜ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΘΟΣ» του Τέννεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά (2018)
  • «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο Ηρώδειο και περιοδεία στην Ελλάδα (Καλοκαίρι 2018)

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αρκαδίου 18 & Αμυκλών 24 – Χαλάνδρι

Tηλ.: 30 211-8005141

Email : 2106386200