Ποιοι είμαστε;

Η Renegade Media στα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης, παρουσιάζει μια αναπτυξιακή και εξελικτική πορεία, με κύριο στόχο την παροχή ολοκληρωμένων επικοινωνιακών υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της.

Επιδίωξή μας είναι ο συνδυασμός της επικοινωνίας με την δημιουργία, την έμπνευση, αλλά και την αποτελεσματικότητα, στοχεύοντας στην προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες.

Κύρια δραστηριότητά της αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής, αλλά και προιοντικής επικοινωνίας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα στρατηγικής, above και below the line, online services, αλλά και public affairs.

Η Renegade Media επενδύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες και συνεργάτες της, ενώ η σχέση μαζί τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό, αλλά και το ήθος.

Με διαρκή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του κλάδου, προσεγγίζει τις νέες τεχνολογίες και ανταποκρίνεται άμεσα στις μεταβλητές ανάγκες της αγοράς, αλλά και του κλάδου της διαφήμισης.

Με όρεξη, πρωτότυπες ιδέες, αφοσίωση και άμεση προσωπική επαφή στοχεύουμε την …επιτυχία!

Αποστολή & Αξίες

1

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΟι σχέσεις με τους συνεργάτες και πελάτες μας βασίζονται στην εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και το ήθος

2

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Η εμπειρία μας στον χώρο και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, μας “χάρισε” πιστούς συνεργάτες και πελάτες σε βάθος χρόνου

3

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Δουλεύουμε με στρατηγικό σχεδιασμό και αίσθημα ευθύνης προς τον πελάτη
FRESH SOLUTION

Στόχος μας είναι ο συνδυασμός της επικοινωνίας με την αποτελεσματικότητα και της δημιουργίας με την έμπνευση, επιδιώκοντας αποτελεσματική προβολή προιόντων και υπηρεσιών, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες.

HIGHEST RESULTS

Παρακολουθούμε όλες τις νέες εξελίξεις κι έτσι παρέχουμε υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές διαφημιστικές υπηρεσίες. Βασιζόμαστε σε ιδέες που ξεπερνούν τα όρια της διαφήμισης και μας οδηγούν σε ξεχωριστή στρατηγική, βασισμένη σε όλα τα κανάλια της επικοινωνίας.

QUALITY CONTROL

Με ευέλικτη εξυπηρέτηση, προσωπικές σχέσεις, αλλά και μέγιστη αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής δαπάνης ο κάθε μας πελάτης απολαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες! Είμαστε δίπλα στις ανάγκες του πελάτη, συμβάλλοντας ως άμεσοι συνεργάτες στην χάραξη της επικοινωνιακής, αλλά συχνά και της εμπορικής του πολιτικής.