Η Εταιρία

Η Prime Entertainment είναι μια κινητήρια δύναμη στην οικογενειακή ψυχαγωγία και τις τέχνες του θεάματος. Στόχος μας είναι να ψυχαγωγούμε και να συναρπάζουμε, ανεβάζοντας παραστάσεις που ζωντανεύουν μέσα από μοναδικές ερμηνείες που μιλούν στην καρδιά και το μυαλό.

Η Prime Entertainment συνεργάζεται με την Arts, Dance and Music Productions (ADaM Productions), μια διεθνούς κύρους εταιρεία παραγωγής, που μετράει πάνω από 25 χρόνια διακεκριμένης παρουσίας στο χώρο του θεάματος. Η μακροχρόνια εμπειρία τους, σε συνδυασμό με την αγάπη μας για την τέχνη, δημιουργούν υψηλού επιπέδου, φιλόδοξες, ποιοτικές παραγωγές κάθε είδους: δραματικές, κωμωδίες, μιούζικαλ, χορευτικές παραστάσεις και συναυλίες. Επιπλέον, όλα τα στάδια παραγωγής πλαισιώνονται από τους πιο ταλαντούχους συντελεστές του χώρου, τόσο καθιερωμένους όσο και ανερχόμενους.

Το θέατρο είναι μία ζωντανή εμπειρία που γεννιέται μέσα από την αλληλεπίδραση του κοινού με τους καλλιτέχνες και που γίνεται βίωμα όταν μοιράζεται , τόσο με τους φίλους και συγγενείς, όσο με τους υπόλοιπους θεατές και γι’ αυτό,  στοχεύουμε στο να παρέχουμε ολοκληρωμένες θεατρικές εμπειρίες, δίνοντας προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Οι παραγωγές μας είναι για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες,  ιδανικές για να μυήσουν τα παιδιά και τους νέους στον κόσμο του θεάτρου, μέσα από παραστάσεις που θα τους εμπνεύσουν και θα ξυπνήσουν τη φαντασία τους,  αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο ωραίες αναμνήσεις.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Ι. Αποστολοπούλου 64, Χαλάνδρι

Tηλ.: 30 211-8005141

Email : info@primeprods.gr