Η Εταιρία

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής μυθολογίας σ΄ ένα θεματικό υπερθέαμα 2100τμ.

Η σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων» οι ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ… όπως δε τους έχετε ξαναδεί.

Η τεχνολογία συναντά το μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό θεματικό πάρκο.

Η Placebo events σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ και με την επιστημονική επιμέλεια του καταξιωμένου ιστορικό Θάνου Βερέμη θα ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μυθολογία στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, όλοι θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν με έξυπνο τρόπο για την ιστορία και την ζωή του κάθε θεού όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη μυθολογία μέσα από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια θα εκπλαγείτε με τα πόσα ακόμα υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς – το σημαντικότερο αφήγημα της Ελληνικής ιστορίας.

Πληροφορίες

Εγνατίας 154, ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη 546 36

Tηλ. Επικοινωνίας: 6944 912395 – 2310 291243 – 2310 291246

Email: hello@placeboevents.com