Η Εταιρία

Η GMI δραστηριοποιείται στην παραγωγή και παρουσίαση της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας από το 2002. Ιδρυτής της ο Γιώργος Μουστάκας, με πολυετή εμπειρία στη διεύθυνση και επιμέλεια πολιτιστικών φορέων (Φεστιβάλ Κασσάνδρας, ΚΘΒΕ, Soloists, Athens Jazz Festival, εταιρία ΛΑΒΡΥΣ, κτλ).

Η GMI δόμησε τη φυσιογνωμία της με γνώμονα το τρίπτυχο «υψηλή αισθητική-ποιοτικό θέαμα-άριστες υπηρεσίες» καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα τεχνών. Από την συμφωνική μουσική, το θέατρο, τον κλασικό και σύγχρονο χορό έως τους διάσημους stars της pop, rock και jazz σκηνής .Από την δημοτική και βυζαντινή μας παράδοση και τους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές έως τα εναλλακτικά-διαδραστικά shows, τα μεγάλα οικογενειακά θεάματα, τις εκθέσεις και τα διεθνή συνέδρια.
Παράλληλα, ίδρυσε τα δικά της φεστιβάλ, επιμελήθηκε και διοργάνωσε φεστιβάλ άλλων φορέων, πρόβαλλε και εξήγαγε σε όλο τον κόσμο τη δική μας σύγχρονη δημιουργία.
Κυρίως, με μετακλήσεις από το εξωτερικό, παρουσίασε στο Ελληνικό κοινό καταξιωμένους και διάσημους διεθνείς καλλιτέχνες αλλά και σύστησε τους σημαντικότερους εκπροσώπους των νέων τάσεων και ρευμάτων.
Ανάμεσά τους οι: Woody Allen, Roberto Benigni, Jean-Louis Trintignant, Fanny Ardant, MOMIX, Sylvie Guillem, Akram Khan, Ballet Trocadero de Monte Carlo, Tango por Dos, YAMATO, Kitaro, Luz Casal, Chick Corea, Al di Meola, Charles Lloyd, Ute Lemper, κτλ.

Πληροφορίες

Andrea Boccelli at Odeon of Herodes Atticus.

Email:  info@gmilive.gr