Η Εταιρία

Λευκά είδη και είδη διακόσμησης για σπίτια φτιαγμένα με όνειρα και αγάπη!

Νο1 στην ποικιλία

Σε συνεργασία με περισσότερες από 50 κατασκευάστριες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, έχουμε επιλέξει και παρουσιάζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περίπου 35.000 κωδικούς σε λευκά είδη, βρεφικά είδη, φωτιστικά, μικροέπιπλα και είδη διακόσμησης για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και την αισθητική σας.

Στο Spitishop θα βρείτε μόνο επώνυμες εταιρείες, προσεκτικά διαλεγμένες και με υψηλά standards όσον αφορά την ποιότητα και την αισθητική τους όπως οι: NEF NEF, Kentia, Nima, Gofis Home, Down Town, Das Home, Ravelia, Inart, Espiel, Lorena Canals, Baby Oliver, Suavinex, Elodie Details, Lorena Canals κ.α.

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής των προϊόντων μας βρίσκεται στις αποθήκες μας προς άμεση αποστολή, ενώ οι υπόλοιποι κωδικοί παραλαμβάνονται καθημερινά από τους συνεργάτες μας.

Νο1 στις τιμές

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, δώσαμε μεγάλη έμφαση στο να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Πάνω από το 90% των προϊόντων μας είναι εκπτωτικά, ακόμα κι αν ανήκουν στις τρέχουσες συλλογές των εταιρειών.

Διαθέτουμε ειδική ενότητα προσφορών, με προϊόντα που ανανεώνονται πολύ συχνά και έχουν εκπτώσεις έως και 60%.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει προϊόντα σε μεγάλο εύρος τιμών, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Νο1 στην εξυπηρέτηση

Το Spitishop διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και άρτια σχεδιασμένο σύστημα μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής επεξεργασίας παραγγελιών, ώστε να παρέχει στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, εκμηδενίζοντας τυχόν αστοχίες στην διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Παράλληλα, σε όλα μας τα τμήματα το ανθρώπινο δυναμικό, καταβάλλει καθημερινά κάθε προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο:
Τα κορίτσια στο τηλεφωνικό κέντρο απαντούν σε κάθε απορία και βοηθούν στην ολοκλήρωση των παραγγελιών, σε όποιο στάδιο κι αν χρειαστείτε βοήθεια.
Οι πωλήτριες στα φυσικά μας καταστήματα θα σας δείξουν τις ποιότητες, τα φινιρίσματα, τα χρώματα και τις υφές σε πολλά από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και θα παραγγείλουν μαζί σας οτιδήποτε χρειάζεστε και δεν βρίσκεται στο κατάστημα. Στη συνέχεια η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί στο χώρο σας, ή να περάσετε να την παραλάβετε από όποιο κατάστημα σας εξυπηρετεί.
Το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών θα φροντίσει για τη συσκευασία και την προστασία τυχόν εύθραυστων προϊόντων κατά την αποστολή και σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε κάποιο δώρο, θα εσωκλείσει τσάντα, κάρτα αλλαγής και κάρτα ώστε να ετοιμάσετε το δώρο σας.
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα απαντήσει σε κάθε πιθανή σας απορία και θα αναλάβει και την ολοκλήρωση τυχόν επιστροφών ή αλλαγής προϊόντων ώστε να έχετε μόνο καλά λόγια να πείτε για το Spitishop!

Νο1 στα βραβεία!

Στο Spitishop έχουμε έναν ακόμα λόγο να νιώθουμε τυχεροί: τους συνεργάτες μας.
Τα τελευταία 8 χρόνια βραβευόμαστε ως το Νο 1 e-shop λευκών ειδών και τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο και να δημιουργήσουμε το πιο πλήρες e-shop στην Ελλάδα με προϊόντα για το σπίτι, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις θεματικές μας κατηγορίες με επώνυμα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Πληροφορίες

Περιστέρι

Αρκαδίας 25, 12132 Περιστέρι
Δευ – Τετ – Σαβ: 9:00 – 17:00
Τρ – Πεμ – Παρ: 09:00 – 21:00

Αγία Παρασκευή

Μεσογείων 405, 15343 Αγ. Παρασκευή
Δευ – Τετ – Σαβ: 9:00 – 17:00
Τρ – Πεμ – Παρ: 09:00 – 21:00

Τηλέφωνο: 210 57 75 004

Projects