H Εταιρία

Η εταιρεία GreenWay είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1985, με έδρα της το Περιστέρι.

Η εταιρεία GreenWay είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1985, με έδρα της το Περιστέρι.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καθαρισμού χαλιών, σαλονιών κ.α., η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης και εξειδίκευσης, πάνω στα οποία έχουν στηριχθεί η εξελιγμένη τεχνογνωσία μας, αλλά και η επαγγελματική υπευθυνότητά μας.

Για να είμαστε δίπλα σας ουσιαστικά και να επιφέρουμε τα απαραίτητα αποτελέσματα, έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένες φόρμουλες καθαρισμού, ενώ απασχολούμε ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε.

Στόχος μας είναι η συνέπεια, η εμπιστοσύνη και η ικανοποίησή σας.

 

Υπηρεσίες

Καθαρισμός Χαλιών-Μοκετών

Τα χαλιά, ανέκαθεν, συνέβαλαν στην ζεστασιά της ατμόσφαιρας του σπιτιού, αποτελώντας παράλληλα ένα ιδιαίτερο αισθητικό στοιχείο.

Ωστόσο, αποτελούν και μια από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων καθημερινώς, καθώς σκόνη και αλλεργιογόνοι μικροοργανισμοί  εγκλωβίζονται στις ίνες και αποτελούν εστίες παθογένειας. Όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε με τη φροντίδα του σπιτιού, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τυχόν λεκέδες, πόσο μάλλον τους αόρατους μικροοργανισμούς, όπως είναι τα ακάρεα.

Τα χαλιά μας αξίζουν. Ο καθαρισμός τους δεν είναι απλή υπόθεση.

Απαιτεί τόσο τεχνογνωσία, όσο και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Για αυτόν το λόγο, υπάρχουμε εμείς!

Με 30 χρόνια εμπειρίας και με αίσθημα υπευθυνότητας, στην GreenWay ξέρουμε πως να φροντίσουμε τα χαλιά σας και τα βήματα είναι απλά:

  • Απομάκρυνση πρωτογενών ρύπων (σκόνη, τρίχες κ.ά.), με τη χρήση επαγγελματικών μηχανημάτων απορρόφησης.
  • Τοποθέτηση χαλιών σε ειδική πλατφόρμα, όπου με περιστρεφόμενες βούρτσες, σε συνδυασμό με άφθονο νερό και ειδικά υποαλλεργικά απορρυπαντικά, επιτυγχάνεται καθαριότητα σε βάθος και διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος.
  • Απομάκρυνση υπολειμμάτων με μαλακτικό παράγοντα. 

Τοποθέτηση σε στυπτήριο περιστροφικού τύπου και απομάκρυνση, ποσοτικά, της υγρασίας.

  • Άπλωμα χαλιών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου προστατεύονται από τον ήλιο και τη σκόνη.
  • Αποθήκευση χαλιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας κατά την περίοδο φύλαξής τους.

Επιδιόρθωση Χαλιών

Πάρτι με φίλους;  Παιχνίδι με τα παιδιά;  Σπίτι με κατοικίδια;

Τα χαλιά συντροφεύουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας και είναι φυσικό να υποστούν φθορές.

Είτε φυσικές, είτε ατυχείς, είτε μεγάλες, είτε μικρές ζημιές, εμείς ξέρουμε πως να τις διορθώσουμε και είμαστε δίπλα σας για να το αποδείξουμε!

Καλύπτουμε:

  • Φθορά στο χρώμα
  • Φθορά σε κρόσσια και ρέλια
  • Αλλαγές σε μεγέθη

Τα χαλιά μας με την πάροδο των χρόνων, μπορεί και είναι πολύ πιθανόν να υποστούν ζημιές! Μην απογοητεύεστε, γιατί στην GreenWay έχουμε τον τρόπο να κάνουμε τα αγαπημένα σας χαλιά… καινούργια ξανά!

Φθορά στο χρώμα: Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής, πιστοποιημένης ποιότητας επαναφέρουμε και κρατάμε το χρώμα των χειροποίητων χαλιών σας «ζωντανό».

Φθορά σε κρόσσια και ρέλια: Το πιο τρωτό κομμάτι ενός χαλιού! Για οποιαδήποτε φθορά, καλύπτουμε πλήρη ή μερική αντικατάσταση/επιδιόρθωση (ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης), δίνοντας στο χαλί σας τον αέρα καινούργιου… τόσο απλά!

Αλλαγή σε μέγεθος: 

Το χαλί κειμήλιο της γιαγιάς είναι αρκετά μεγάλο για το νέο σας σπίτι; Ή μήπως ήρθε απλά η ώρα για ανακαίνιση και ένα «κόψε – ράψε»; 

Όποια κι αν είναι η ανάγκη, εμείς έχουμε τη λύση! Αλλάζουμε το μέγεθος των χαλιών σας, δίνοντάς τους νέο αέρα!

 

Καθαρισμός Παπλωμάτων-Κουβερτών

Κάνετε ανήσυχο ύπνο; Έχετε αλλεργίες; Βήχετε ή φτερνίζεστε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας;

Ήρθε η ώρα να μάθετε το γιατί!

Τα παπλώματά μας «κρύβουν» εκατομμύρια μικρό-οργανισμούς που βλάπτουν την υγεία μας καθημερινά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, και ενώ αλλάζουμε συχνά σεντόνια, ξεχνάμε να δώσουμε την ίδια σημασία και στα βαριά καλύμματα, όπως είναι το πάπλωμα και οι κουβέρτες μας.

Στην GreenWay, ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα και η υγιεινή των καλυμμάτων μας και έχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για να το αποδείξουμε!

Ο καθαρισμός παπλώματος και κουβέρτας γίνεται στα ειδικά πλυντήρια και στεγνωτήριά μας, χρησιμοποιώντας υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα καθαριστικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, τα οποία και εξασφαλίζουν μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής.

*Κάθε κομμάτι πλένεται μόνο του ξεχωριστά*

Ο σύγχρονος, εξειδικευμένος εξοπλισμός και η πολυετής εμπειρία της επιχείρησης και του προσωπικού μας, είναι όλα αυτά που εγγυώνται και διασφαλίζουν την ικανοποίησή σας, χαρίζοντάς σας έτσι έναν μοναδικό, ποιοτικό και «καθαρό» ύπνο.

Καθαρισμός Στρωμάτων

Το σώμα μας έχει ανάγκη από ποιοτική ξεκούραση και έναν καλό ύπνο! 

Για να φροντίσουμε τον ύπνο μας, λοιπόν, πρέπει να φροντίσουμε το στρώμα μας. Το στρώμα είναι το μέρος όπου περνάμε το 1/3 της ζωής μας και είναι επίσης από τα πιο ακάθαρτα σημεία του σπιτιού μας! 

Τόσο τα στρώματα, όσο και τα χαλιά μας, «φιλοξενούν» εκατομμύρια ακάρεα, νεκρά κύτταρα, σκόνη, τρίχες, ενώ επιβαρύνονται καθημερινά κι από τη θερμότητα και την υγρασία του δωματίου.

Τρίχες, αίμα, ούρα, ιδρώτας και άλλοι λεκέδες είναι πολλές φορές μια σειρά από έξτρα ανεπιθύμητους παράγοντες επιβάρυνσης των στρωμάτων μας.

Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό να απαλλαγούμε από τους βλαβερούς, ορατούς, αλλά και αόρατους «επισκέπτες». 

Εκεί είναι που αναλαμβάνουμε εμείς!

Εφαρμόζοντας επί τόπου καθαρισμό, ο ειδικός εξοπλισμός και τα πιστοποιημένα, υποαλλεργικά καθαριστικά μας αφαιρούν σε βάθος τα αλλεργιογόνα περιττώματα και τους λοιπούς λεκέδες, μειώνοντας, επίσης, τους ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες, όπως βακτηρίδια, μύκητες κλπ.

Ο καθαρισμός στρωμάτων γίνεται με την ειδική σκούπα Kirby, υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα καθαριστικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και, τέλος, με το σύστημα extraction.

 

Επί τόπου Καθαρισμός Σαλονιών

Το σαλόνι είναι ίσως ο πιο δημοφιλής χώρος του σπιτιού και είναι σίγουρα αυτός που φιλοξενεί τον περισσότερο κόσμο!

Έτσι, είναι λογικό στο σαλόνι μας να βρίσκονται μεγάλοι αριθμοί μικροοργανισμών, μη ορατοί στο «γυμνό» μάτι, αλλά εξίσου επικίνδυνοι και επιβλαβείς.

Η Greenway είναι ο φίλος που χρειάζεστε σε αυτήν την περίπτωση, καθώς έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να καθαρίσει το χώρο σας σε βάθος!

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έρχεται στον χώρο σας με ειδικό φορητό σύγχρονο εξοπλισμό και σας παρέχει έναν επί τόπου βαθύ καθαρισμό επίπλων, άμεσα και γρήγορα!

Με μια σειρά από υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα προϊόντα, απολυμαίνουμε σε βάθος, εξαφανίζοντας φυσικά και κάθε ορατό λεκέ! 

 

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων

Είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή άλλου επαγγελματικού χώρου;

Έχετε χαλιά μόνιμα τοποθετημένα ή απλά δεν θέλετε να τα βγάλετε από τον χώρο σας;

Κανένα πρόβλημα!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται σε εσάς με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και σας παρέχει έναν πλήρη βαθύ καθαρισμό χαλιών και άλλων επίπλων.

Χαλιά και Μοκέτες: Ο καθαρισμός μοκετών και χαλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί επί τόπου με ειδικά μηχανήματα, απορρυπαντικά χαμηλού αφρισμού, καθώς και το σύστημα extraction που κάνει την υγρασία πλήρως ελεγχόμενη. 

Έτσι, το στέγνωμα είναι άμεσο και ενισχύει τη ζωντάνια των χρωμάτων. 

 

Στρώματα: Η αποίκηση των ακάρεων στα στρώματα αποτελεί αιτία για εκδήλωση δερματικών διαταραχών, αλλεργικών συμπτωμάτων και υποβάθμιση της ποιότητας του ύπνου.

Η απομάκρυνση των ακάρεων πραγματοποιείται επί τόπου με υποαλλεργικά, βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά, με σύστημα στεγνού καθαρισμού (Quick Dry).

Σαλόνια: Το εξειδικευμένο συνεργείο μας επιλέγει την ενδεδειγμένη μέθοδο καθαρισμού για το δικό σας σαλόνι και προχωρά στον επί τόπου καθαρισμό του, με πιστοποιημένα προϊόντα φιλικά τόσο στον άνθρωπο, όσο και στο περιβάλλον.

Η ευτυχία είναι στιγμές και τίποτα δεν πρέπει να μας σταματάει να τις ζήσουμε!

Παίξτε, τρέξτε, ξαπλώστε στα χαλιά σας χωρίς δεύτερες σκέψεις, γιατί έχετε σύμμαχό σας την GreenWay, την εταιρεία καθαρισμού χαλιών που ξέρει πως να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα καθαριότητας κι ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από κάθε κίνδυνο για την υγεία αυτών που αγαπάτε!

Με μεγάλο το αίσθημα ευθύνης, στην GreenWay γνωρίζουμε το είδος φροντίδας που χρειάζεται ένα χαλί, τόσο για την μεγαλύτερη διάρκεια “ζωής” του, όσο και για την υγεία όσων ζουν μαζί του!

Για χαλιά που μένουν για πάντα “ζωντανά”, χρησιμοποιούμε μόνο ελεγμένα, υποαλλεργικά και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον καθαριστικά. 

Έτσι, διασφαλίζουμε την απαραίτητη καθαριότητα του χώρου σας σε συνδυασμό με την ασφάλειά σας!

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τα χαλιά, τα στρώματα ή/και τα παπλώματά σας ετησίως, διαφυλάσσοντας έτσι μια ζωή χωρίς ακάρεα, μικρόβια και άλλους αλλεργιογόνους και ρυπογόνους παράγοντες!

Δείξτε την αγάπη σας για όλους στο σπίτι, φροντίζοντας την καθαριότητά του!

Projects