Η Εταιρία

Η GΑBS αντιπροσωπεύει επάξια την άριστη ιταλική ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τον αντισυμβατικό πειραματισμό, διαθέτοντας στην αγορά ιταλικές δερμάτινες τσάντες που αλλάζουν σχέδιο-σχήμα.

Η GΑBS αντιπροσωπεύει επάξια την άριστη ιταλική ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τον αντισυμβατικό πειραματισμό, διαθέτοντας στην αγορά ιταλικές δερμάτινες τσάντες που αλλάζουν σχέδιο-σχήμα.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από την έννοια του «μετασχηματισμού», όπου η πρωτοτυπία και η αυθεντικότητα συνδυάζονται με την έκπληξη και τα χρώματα.

Ο μετασχηματισμός άλλωστε αρχίζει με το ίδιο το όνομα του brand, καθώς αλλάζοντας μόνο δύο γράμματα, η λέξη BAGS, γίνεται GABS.

Eίναι πολύ εύκολο να μετατρέψεις κάθε τσάντα σε ένα νέο αντικείμενο!

Διακριτικά χαρακτηριστικά του brand αποτελούν τα γαλάζια κουμπιά και ο ιμάντας, ενισχύοντας τη σύνδεση της GABS με τις έννοιες της ομορφιάς, της διασκέδασης και της αντισυμβατικότητας.

Χρώμα, έκπληξη και κέφι χαρακτηρίζουν τις πιο ευέλικτες, πρακτικές, χρωματιστές, πολυμορφικές και πρωτότυπες τσάντες της αγοράς!

Πληροφορίες

Μιαούλη 18,
10554 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 321 2511

E-mail: info@tabakos.com