Η Εταιρία

Η Λάβρυς ασχολείται με τη δημιουργία δικών της παραγωγών, αλλά και με την μετάκληση ξένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια παραγωγής και οργάνωσης:

Η Λάβρυς ίδρυσε επίσης τα δικά της Φεστιβάλ, ενώ ανέλαβε και την επιμέλεια Φεστιβάλ άλλων φορέων. Συνεργάζεται σταθερά, εώς και σήμερα, με τους εγκυρότερους ελληνικούς φορείς, παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις της σε εμβληματικά θέατρα και μεγάλα στάδια της χώρας, ενώ παράλληλα πρόβαλε και στο εξωτερικό αντιπροσωπευτικά ελληνικά σχήματα και καλλιτέχνες.

Με στόχο την συνεχή παρουσίαση στο ελληνικό κοινό, τόσο καταξιωμένων δημιουργών όσο και νέων τάσεων και ρευμάτων, η Λάβρυς ασχολήθηκε επισταμένα με την έρευνα και την πολιτιστική διπλωματία, συμμετέχοντας σε μεγάλα διεθνή δίκτυα και εδραιώνοντας μία σταθερή επαφή με το διεθνές καλλιτεχνικό περιβάλλον.

Με συστατικά στοιχεία της πολυσχιδούς της καταγραφής το ήθος του πολιτιστικού της προϊόντος και το ποικίλο θεματικό της ύφος, η Λάβρυς εξέφρασε το ζήτημα της συνύπαρξης της ποιότητας με το θέαμα, προστατεύοντας πάντοτε την αυθεντική πνευματική δημιουργία και διασφαλίζοντας την μαζική απήχηση και την επιτυχία.

Σήμερα, διατηρώντας την αισθητική της μοναδικότητα και το σφρίγος της, έμπειρη, έγκυρη, πρωτότυπη και αποτελεσματική, η Λάβρυς εγγυάται την συνέχεια στα ελλαδικά και διεθνή δρώμενα, βασιζόμενη στην ιστορία, την γνώση, το εύρος, την δυναμική και την απήχησή της.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Υψηλάντου 44-46 & Μονής Πετράκη Αθήνα 11521

http://Email: info@lavris.gr/

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7258 510