Woody Allen & his New Orlean Jazz Band

Ο πλέον διάσημος «Ευρωπαίος» Αμερικανός καλλιτέχνης, ο ζωντανός θρύλος του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης, ο Γούντι Άλεν ήρθε λοιπόν στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα, να λαμπρύνει τις γιορτές μας με την παρουσία και το ταλέντο του, να μας ευχηθεί με τον δικό του αξεπέραστο και ιδιαίτερο-μουσικό τρόπο, «καλή χρονιά».

Μαζί του μια φανταστική Jazz ορχήστρα από την πολύπαθη τελευταία Νέα Ορλεάνη, η «New Orleans Jazz Band» με προεξάρχοντα τον εξαιρετικό Έντι Ντέιβις. Ο ίδιος ο Έντι Ντέιβις (Eddy Davis) είναι και στο μπάντζο, στο μπάσο και στο πιάνο ο Κόναλ Φόουλκς (Conal Fowkes), στη ντραμς ο bΡομπ Γκαρσία (Robert Garcia), στο πιάνο η Σίνθια Σέγιερ (Cynthia Sayer), στην τρομπέτα ο Σάιμον Γουέτενχολ (Simon Wettenhall), στο τρομπόνι ο Τζέρι Ζίγκμοντ (Jerry Zigmont) και βέβαια στο κλαρινέτο ο ίδιος ο Woody Allen αυτοπροσώπως.

Μια κλασική και φημισμένη Jazz μπάντα λοιπόν που η αξία της είναι αναμφισβήτητη και μαζί της το ζωντανό σύμβολο της σύγχρονης ανατρεπτικής και ρηξικέλευθης Νεοϋρκέζικης δημιουργίας. Σύμβολο επίσης του Μανχάταν, κάτι σαν το περίφημο Σέντραλ Παρκ και το Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ, για όσους επισκέπτονται την Νέα Υόρκη και σχηματίζουν ουρές κάθε Δευτέρα βράδυ έξω από το Carlyle Club στη Μάντισον Άβενιου για να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά.

  • DATE /30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005
  • ADDRESS /ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.