Με στόχο του «να κινητοποιήσει τη φαντασία, να διεγείρει τις αισθήσεις και ν’ αφυπνίσει τα συναισθήματα των ανθρώπων» με ανυπέρβλητα θεάματα που «πλέκουν το εγκώμιο της ανθρωπότητας και των επιτευγμάτων της», δομεί συνεχώς προσεκτικά σχεδιασμένες παραστάσεις – εμπειρίες υψηλής αξίας, αληθινές γιορτές των αισθήσεων. Εκπληκτικά θεάματα απαράμιλλης ομορφιάς και χάρης που διαμορφώνουν αισθητικές αντιλήψεις, κατακτώντας την καρδιά και το μυαλό, το θυμικό αλλά και τη λογική των ανθρώπων.

Έτσι έχτισε τον διαχρονικό, τον αέναο μύθο του. Με πανίσχυρα θεμέλια τη «στενή επαφή» με το παγκόσμιο κοινό του, τη δυνατή συναισθηματική σύνδεση μαζί του, την ταύτισή του με το μοναδικό εγχείρημά «κάνω εφικτό το ιδεατό» της σημερινής παγκόσμιας κουλτούρας. Με όραμα, με συνέπεια και συνέχεια. Το Cirque du Soleil επιστρέφει λοιπόν φέτος στη χώρα μας, επιδιώκοντας τη «στενή επαφή» που πέτυχε με το ελληνικό κοινό, να την εξελίξει σε σταθερό και ισχυρό συναισθηματικό δεσμό μαζί του. Επλεστρεψε 2η φορά στο ΟΑΚΑ με μία από τις μεγαλύτερες και πλέον διάσημες υπερπαραγωγές του, το φημισμένο Dralion.
Μία θρυλική παράσταση που μέσα της ζει, αναπνέει και κινείται, ατόφια και αυθεντικά ο «μαγικός κόσμος του Cirque du Soleil».

  • DATE /29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
  • ADDRESS /Ο.Α.Κ.Α.